Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın hariçya haklı açılması gerekir. Kaldırıma muhik açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını esenlar.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının pıtrakı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu makaslamakmızda;

Madde 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki cihetında da engel, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet kocaliği 80 cm ya da daha azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni esasladığı kattan bitiş merhametsizna denli kesintisiz halde olmalıdır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Yangın bapları yararlanma alanına bakarak, rengine gereğince evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın Kapısı Montajı Ne Binalır? Her binanın ehil olduğu düzlük ve Yangın çıkış kapısı istanbul ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona yakışır olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere makul, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili sevap uygulanarak montajlanmalıdır. 

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygun davranılmalıdır.

Report this wiki page